Effective Parenting, Free training

خصوصیات بچه های بیش فعال چیست؟

خصوصیات بچه های بیش فعال چیست؟

273 people have seen this post

اختلال نقص توجه و بیش فعالی یک اختلال عصبی تکاملی پیچیده است که می تواند بر موفقیت کودک در مدرسه و همچنین روابط آنها تأثیر بگذارد. خصوصیات بچه های بیش فعال متفاوت است و گاهی اوقات تشخیص آن دشوار است. تشخیص بیش فعالی به طور میانگین در 7 سالگی است. برای اطلاع از خصوصیات بچه های بیش فعال، این مقاله می تواند به شما کمک کند.

برخی از خصوصیات بچه های بیش فعال 

هر بچه ای ممکن است بسیاری از علائم بیش فعالی کودکان را تجربه کند. بنابراین، برای تشخیص، پزشک باید فرزند شما را با استفاده از چندین معیار ارزیابی کند.

1. قطع کردن صحبت دیگران

رفتار متمرکز بر خود ممکن است باعث شود کودک مبتلا به بیش فعالی مرتب صحبت دیگران یا بازی هایی که جزء انها نیست را قطع کند.

2. مشکل در انتظار نوبت خود

کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است در انتظار نوبت خود در حین فعالیت در کلاس درس یا هنگام بازی با بچه های دیگر دچار مشکل شوند.

3. آشفتگی احساسی

یکی دیگر از خصوصیات بچه های بیش فعال این است که ممکن است در کنترل احساسات خود مشکل داشته باشند. آنها ممکن است در مواقع نامناسب بسیار خشمگین شوند. کودکان کوچکتر نیز ممکن است دچار خشم و عصبانیت شوند. برای اینکه بدانید راهکارهای کنترل خشم و عصبانیت چیست؟ از این لینک دیدن کنید.

4. بی حوصلگی

بچه های بیش فعال اغلب نمی توانند بی حرکت بنشینند. آنها ممکن است سعی کنند برخیزند و بدویند یا روی صندلی خود بچرخند.

5.پر سر و صدا انجام دادن کارها

بی حوصلگی می تواند برای بچه های مبتلا به بیش فعالی مشکل ایجاد کند که نمی توانند آرام بازی کنند یا با آرامش در فعالیتهای تفریحی شرکت کنند.

6. کارهای ناتمام

بچه های بیش فعال ممکن است به چیزهای مختلف علاقه نشان دهند، اما ممکن است در اتمام آنها مشکل داشته باشند. به عنوان مثال، آنها ممکن است پروژه ها، کارهای خانه یا تکالیف خود را شروع کنند، اما قبل از اتمام کار، به سراغ چیز بعدی بروند.

خصوصیات بچه های بیش فعال چیست؟

7. عدم تمرکز

کودک مبتلا به بیش فعالی ممکن است در توجه با مشکل مواجه شود – حتی وقتی شخصی مستقیماً با او صحبت می کند. آنها می گویند صدایتان را شنیده اند، اما نمی توانند آنچه را که گفتید تکرار کنند.

8. اجتناب از کارهایی که نیاز به تلاش ذهنی طولانی دارند.

همین عدم تمرکز می تواند باعث شود کودک از فعالیت هایی که نیاز به تلاش ذهنی مداوم دارند، مانند توجه در کلاس یا انجام تکالیف، اجتناب کند.

9. اشتباهات

کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است با پیروی از دستورالعمل هایی که نیاز به برنامه ریزی یا اجرای برنامه دارند، دچار مشکل شوند. این می تواند منجر به اشتباهات بی دقتی شود – اما نشان دهنده تنبلی یا کمبود هوش نیست.

10. خیال پردازی

کودکان مبتلا به بیش فعالی همیشه پر سر و صدا نیستند. یکی دیگر از خصوصیات آنها ساکت تر و کمتر درگیر شدن نسبت به سایر کودکان است.

یک کودک مبتلا به بیش فعالی ممکن است به فضا خیره شده و رویا پردازی کند و آنچه در اطراف او می گذرد را نادیده بگیرد.

11. مشکل در سازماندهی

بچه های بیش فعال ممکن است در پیگیری وظایف و فعالیت ها دچار مشکل شوند. این می تواند مشکلاتی را در مدرسه ایجاد کند، زیرا آنها نمی توانند تکالیف خانه، پروژه های مدرسه و سایر تکالیف را برای خود اولویت بندی کنند.

12. فراموشی

کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است در فعالیتهای روزانه فراموشکار باشند. آنها ممکن است انجام کارهای خانه یا تکالیف خود را فراموش کنند. آنها همچنین ممکن است اغلب چیزهایی مانند اسباب بازی گم کنند.

13. بروز علائم در مکانهای متفاوت

کودک مبتلا به بیش فعالی علائم این بیماری را در بیش از یک حالت نشان می دهد. به عنوان مثال، ممکن است تمرکز خود را در مدرسه و در خانه نشان دهند.

همانطور که بچه های مبتلا به بیش فعالی بزرگتر می شوند، اغلب به اندازه سایر کودکان هم سن خود کنترل خود را ندارند. این می تواند باعث شود کودکان و نوجوانان مبتلا به بیش فعالی در مقایسه با همسالان خود نابالغ به نظر برسند.

 

مرجان حسینی زاده
روانشناس کودک، نوجوان و خانواده

 

برای فرزندپروری بهترین دوره ای که یک والد آگاه میتواند بگذراند دوره ی کودک من است که در آن به تمام سوالات شما برای “همیشه” پاسخ داده خواهد شد. 

اگر نیاز به مشاوره داشتید به شماره  2446 624 901 98+ در واتساپ پیام بدهید.

No points registered yet

Please rate:

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Dear users
Please pay attention to these points:
1. Be careful in choosing and entering your email address and mobile number; Because all the steps of registration, login and password recovery are done through your email and mobile number.
2. Your name is written on the top left side of the page; You can access your user panel by clicking on your name.
3. If the files are downloaded and you cannot view them, please use another player to view the videos (recommended player: VLC Player).
4. Please update your internet browser for better and problem-free services (recommended browser: Google Chrome)
5. If you have forgotten your password, click here to recover your password.
6. Click here to know your problem related to the site and technical issues.
7. If you do not receive the email, please check the spam or junk folder.
8. If you click on the links sent inside the email and nothing happens, you must click the look safe option.
9. Click here for more information on choosing the right course for you.
10. Please, if you have more questions or want to take time for questions and answers, chat with the relevant official via WhatsApp number +989016242446.