آموزش های رایگان, والدگری موثر

خصوصیات بچه های بیش فعال چیست؟

خصوصیات بچه های بیش فعال چیست؟

336 نفر این پست را دیده اند

اختلال نقص توجه و بیش فعالی یک اختلال عصبی تکاملی پیچیده است که می تواند بر موفقیت کودک در مدرسه و همچنین روابط آنها تأثیر بگذارد. خصوصیات بچه های بیش فعال متفاوت است و گاهی اوقات تشخیص آن دشوار است. تشخیص بیش فعالی به طور میانگین در 7 سالگی است. برای اطلاع از خصوصیات بچه های بیش فعال، این مقاله می تواند به شما کمک کند.

برخی از خصوصیات بچه های بیش فعال 

هر بچه ای ممکن است بسیاری از علائم بیش فعالی کودکان را تجربه کند. بنابراین، برای تشخیص، پزشک باید فرزند شما را با استفاده از چندین معیار ارزیابی کند.

1. قطع کردن صحبت دیگران

رفتار متمرکز بر خود ممکن است باعث شود کودک مبتلا به بیش فعالی مرتب صحبت دیگران یا بازی هایی که جزء انها نیست را قطع کند.

2. مشکل در انتظار نوبت خود

کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است در انتظار نوبت خود در حین فعالیت در کلاس درس یا هنگام بازی با بچه های دیگر دچار مشکل شوند.

3. آشفتگی احساسی

یکی دیگر از خصوصیات بچه های بیش فعال این است که ممکن است در کنترل احساسات خود مشکل داشته باشند. آنها ممکن است در مواقع نامناسب بسیار خشمگین شوند. کودکان کوچکتر نیز ممکن است دچار خشم و عصبانیت شوند. برای اینکه بدانید راهکارهای کنترل خشم و عصبانیت چیست؟ از این لینک دیدن کنید.

4. بی حوصلگی

بچه های بیش فعال اغلب نمی توانند بی حرکت بنشینند. آنها ممکن است سعی کنند برخیزند و بدویند یا روی صندلی خود بچرخند.

5.پر سر و صدا انجام دادن کارها

بی حوصلگی می تواند برای بچه های مبتلا به بیش فعالی مشکل ایجاد کند که نمی توانند آرام بازی کنند یا با آرامش در فعالیتهای تفریحی شرکت کنند.

6. کارهای ناتمام

بچه های بیش فعال ممکن است به چیزهای مختلف علاقه نشان دهند، اما ممکن است در اتمام آنها مشکل داشته باشند. به عنوان مثال، آنها ممکن است پروژه ها، کارهای خانه یا تکالیف خود را شروع کنند، اما قبل از اتمام کار، به سراغ چیز بعدی بروند.

خصوصیات بچه های بیش فعال چیست؟

7. عدم تمرکز

کودک مبتلا به بیش فعالی ممکن است در توجه با مشکل مواجه شود – حتی وقتی شخصی مستقیماً با او صحبت می کند. آنها می گویند صدایتان را شنیده اند، اما نمی توانند آنچه را که گفتید تکرار کنند.

8. اجتناب از کارهایی که نیاز به تلاش ذهنی طولانی دارند.

همین عدم تمرکز می تواند باعث شود کودک از فعالیت هایی که نیاز به تلاش ذهنی مداوم دارند، مانند توجه در کلاس یا انجام تکالیف، اجتناب کند.

9. اشتباهات

کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است با پیروی از دستورالعمل هایی که نیاز به برنامه ریزی یا اجرای برنامه دارند، دچار مشکل شوند. این می تواند منجر به اشتباهات بی دقتی شود – اما نشان دهنده تنبلی یا کمبود هوش نیست.

10. خیال پردازی

کودکان مبتلا به بیش فعالی همیشه پر سر و صدا نیستند. یکی دیگر از خصوصیات آنها ساکت تر و کمتر درگیر شدن نسبت به سایر کودکان است.

یک کودک مبتلا به بیش فعالی ممکن است به فضا خیره شده و رویا پردازی کند و آنچه در اطراف او می گذرد را نادیده بگیرد.

11. مشکل در سازماندهی

بچه های بیش فعال ممکن است در پیگیری وظایف و فعالیت ها دچار مشکل شوند. این می تواند مشکلاتی را در مدرسه ایجاد کند، زیرا آنها نمی توانند تکالیف خانه، پروژه های مدرسه و سایر تکالیف را برای خود اولویت بندی کنند.

12. فراموشی

کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است در فعالیتهای روزانه فراموشکار باشند. آنها ممکن است انجام کارهای خانه یا تکالیف خود را فراموش کنند. آنها همچنین ممکن است اغلب چیزهایی مانند اسباب بازی گم کنند.

13. بروز علائم در مکانهای متفاوت

کودک مبتلا به بیش فعالی علائم این بیماری را در بیش از یک حالت نشان می دهد. به عنوان مثال، ممکن است تمرکز خود را در مدرسه و در خانه نشان دهند.

همانطور که بچه های مبتلا به بیش فعالی بزرگتر می شوند، اغلب به اندازه سایر کودکان هم سن خود کنترل خود را ندارند. این می تواند باعث شود کودکان و نوجوانان مبتلا به بیش فعالی در مقایسه با همسالان خود نابالغ به نظر برسند.

 

مرجان حسینی زاده
روانشناس کودک، نوجوان و خانواده

 

برای فرزندپروری بهترین دوره ای که یک والد آگاه میتواند بگذراند دوره ی کودک من است که در آن به تمام سوالات شما برای “همیشه” پاسخ داده خواهد شد. 

اگر نیاز به مشاوره داشتید به شماره  2446 624 901 98+ در واتساپ پیام بدهید.

هنوز امتیازی ثبت نشده

لطفا امتیاز دهید:

سفارش های شما

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

کاربران عزیز
لطفا به این نکات توجه فرمایید:
1. در انتخاب و وارد کردن آدرس ایمیل و شماره موبایل خود دقت کنید؛ چراکه تمام مراحل ثبت نام، ورود و بازیابی رمز عبور از طریق ایمیل و شماره موبایل شما انجام میگردد.
2. بالای صفحه سمت چپ اسم شما قید شده است؛ با کلیک بر روی اسم خود می توانید به پنل کاربری خود دسترسی داشته باشید.
۳. اگر فایل ها دانلود میشود و شما نمیتوانید مشاهده کنید لطفا از پلیر دیگری برای مشاهده ویدیو ها استفاده نمایید(پلیر پیشنهادی: VLC Player).
۴. لطفا برای خدمات بهتر و بدون مشکل، مرورگر اینترنتی خود را بروز کنید(مرورگر پیشنهادی: کروم Google Chrome)
۵. اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، اینجا را کلیک کنید تا رمز عبورتان را بازیابی کنید.
۶. برای اطلاع مشکل خود در رابطه با سایت و مسایل فنی اینجا را کلیک کنید.
۷. در صورت دریافت نکردن ایمیل، لطفا پوشه اسپم spam ویا junk  را هم چک فرمایید.
۸. در صورتیکه بر روی لینک های ارسالی در داخل ایمیل کلیک می کنید و اتفافی رخ نمیدهد باید گزینه look safe را حتما بزنید.
9. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره انتخاب دوره مناسب خود، اینجا را کلیک کنید.
۱۰. لطفا اگر سوال بیشتری دارید یا می خواهید برای پرسش و پاسخ وقت بگیرید از طریق شماره واتساپ 989016242446+ WhatsApp با مسئول مربوطه چت کنید.